Rider Analysis AI-coach ger feedback på din sits!

Rider Analysis – Analysen visar hur du som ryttare sitter i sadeln och ger råd hur du kan träna för att förbättra din sits. Vår app, som du laddar ner i din iPhone, samlar in mätdata som visar hur du rör sig i sadeln (upp och ner, fram och tillbaka).

Appen Rider Analysis är ett mätverktyg som samlar in data hur du rör dig i sadeln. Vår AI-coach analyserar dina mätdata och utvärderar din takt och balans. Du får också grafer som visar hur du rör dig i sadeln och tips på övningar som stärker din sits.

Det fungerar så här: Du laddar ner vår app till din Iphone och registrerar dig. Här kan du ladda ner den
När du börjar rida värmer du upp din häst i alla tre gångarter under minst 15 min. När du är klar att börja mätningen trycker du på start och lägger din mobil med skärmen mot kroppen i en tight magväska som du snurrar så att mobilen sitter i ryggslutet.
Tänk på att den sitter centrerat på kroppen. Vi samlar sen  in data i trav nedsittning under 90 sekunder.  Du får reda på när 45 sekunder har gått och då byter du varv.

Här en video som visar hur mätningen går till.
När mätningen är klar så registeras din data  och du får ett mail  med en länk där du kan beställa och köpa din analys. Analysen kostar 199 kr/ styck.

Här en länk till FAQ – Vanliga frågor om Rider Analysis. Här hittar du även en enkel och bra magväska.

Ryttaranalys är en fin gåva till en person som älskar hästar och ridning och som har en Iphone. Här kan du köpa ett presentkort för 199 kr /st

Har du redan köpt en analys logga in här

 

 

Nedan ser du två olika rörelsegrafer, när du köper en analys så får du se din egen rörelsegraf.
Den röda grafen visar rörelse upp och ner i sadeln, den grå fram och tillbaka  Vilken av graferna tror du visar en mer tränad ryttare? Det är den  med de  vågformade graferna utan hack. Där ser du harmoni  i rörelserna.